kärlekens-väg.se
Webbplats för Stiftelsen Kärlekens väg som är utgivare av En kurs i kärlek. Här finns mer information och länkar till fler webbplatser. Här kan du också köpa boken. 


enkursikarlek

En Facebook-grupp där du kan föra en dialog med Stiftelsen och med andra läsare av En kurs i kärlek.


acourseoflove.org
Huvudwebbplats för A Course of Love.
Här finns information om kursen och om Mari Perron, "första mottagare" av kursen. Här finns även sökverktyg, videoklipp, berättelser om översättningar till olika språk m m.


 ***


Det vita fältet här nedan är en sökfunktion där man kan söka efter ord eller fraser på våra webbplatser kärlekens-väg.se och enkursikärlek.se.
Sökningen resulterar i en lista med länkar till olika webbsidor. Ibland börjar listan med en eller flera annonser, märkta "Annons" eller "Ad". Dina egna sökresultat finns nedanför dessa. Om du klickar på en av dessa länkar kan du söka vidare på den sida du kommer till. Detta gör du genom att använda tangenterna ctrl+f (PC) eller cmd+f (mac). Då öppnas en sökruta längst upp på sidan (PC) eller längst ned till vänster (mac).

 I denna Youtube-video presenterar Mari Perron A Course of Love. Klicka på bilden.

Det finns många fler videoklipp om ACOL och om Mari på nätet - sök på "A Course of Love" eller "Mari Perron" på YouTube.


I ett lite längre klipp, 1 tim 45 minuter, intervjuas Mari av Rick Archer som har gjort ett stort antal liknande  intervjuer med andliga föregångare på webbsidan "Buddha At The Gaspump".


Lyssna på Mari läsa de 24 första kapitlen i ACOL. Hela ljudboken finns att köpa på Amazon.


Dela med andra (Klicka på länken om du inte ser delningsknappar till vänster eller längst ned på denna sida.)